sâmbătă, 5 noiembrie 2011

Am lipsit, dar motivat

Stiu ca a trecut destul de mult timp de cand n-am mai postat nimic. Insa va asigur ca am o scuza buna :-) Asa cum va povesteam in ultimul articol, am fost in Turcia pentru prima cura de chimioterapie postoperator.

Pentru 6 ore de tratament am pierdut 20 de ore pe drum, dintre care aproape jumatate pe soselele vecinilor bulgari, pe care, va spun sincer, le urasc mai mult decat imi urasc boala. Speram sa va pot povesti cum a fost ultima vizita la turci imediat ce m-as fi intors, insa socoteala de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ.

Speram ca de data asta, avand in vedere durata mult mai scurta a tratamentului, efectele negative ale chimioterapiei sa se diminueze, insa n-a fost sa fie, drept pentu care iar am zacut fara chef de nimic vreo 3 zile. Si pentru ca am fost lenesa saptamana care a trecut, zilele urmatoare o sa fac exercitiile de recuperare cu un specialist in kinetoterapie, asa ca o sa revin cu vesti cat de curand.

Un comentariu:

  1. ....chimioterapia si daca e mai putina cantitativ are acelashi efect..din pacate pe langa cel benefic..trebuie sa treci si prin cel neplacut..dar.. trece si asta este important! Este importanta partea benefica a chimioterapiei.. e greu..stiu cat d egreu este..dar.. fruntea sus si mergem mai departe!Stiu ca sfaturile astea nu ne plac.. nici mie si nimanui..ce vreau sa ti spun draga mea este ca... la anul p etimpul asta ne vom aminti si vom zambi ca totul a trecut...te pup si cum spun eu cand fac chimio.. ,,stai sa vezi ca sunt mai puternica decat stiam si eu:):) asha ashi dori sa gandesti si tu..si stiu ca poti... cum spun eu..luam..,,pastile'' de putut..adica avem ambitie si tarie si mai ales puterea tineretii care este cel mai mare atuu al tau, corin aalexandru

    RăspundețiȘtergere

costurile operaţiei

costurile operaţiei

diagnostic / foaia de externare

diagnostic / foaia de externare

prima internare

prima internare