marți, 20 decembrie 2011

Alte vesti bune

O sa credeti ca fac in asa fel incat postez numai vesti bune. Adevarul e ca e mult mai usor sa postezi de bine, decat sa postezi de rau si, din pacate, o sa urmeze si o veste "de-aia". Dar, pana atunci, sa ne vedem de-alea bune.

Dupa cum stiti, saptamana trecuta am fost iar in Turcia la tratament. Au trecut deja doua luni de la operatie si deja uitasem ca trebuie sa mai primesc rezultatul unei analize. Era vorba despre biopsia tumorii scoase in timpul operatiei. Se pare ca osul care trebuia decalcifiat a intarziat mult procesul, asa ca analiza a fost gata la inceputul lunii decembrie. Dar eu ma uitam la ea ca vitelul la poarta noua, aveam nevoie de traducerea unui medic specialist. Pe care am primit-o de la oncolog in timpul ultimei consultatii.

Dr. Uskent, caci asa il cheama pe medicul care ma trateaza in Turcia, a intrat in cabinet tot numai un zambet si mi-a spus ca tumora era necrozata intr-o proportie de 50-60%, ceea ce inseamna ca tratamentul isi face efectul nesperat de bine. Mai mult, avand in vedere ultimele noutati, in ianuarie voi face ultima cura de chimioterapie, desi initial erau preconizate 14. Pai ce cadou mai frumos sa primesti de Sarbatori?

14 comentarii:

  1. tiiiiii, ce fain! asta DA veste buna! Bravo, fetita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo, tusca-ratusca! hai, da drumul vestilor bune ca sa ne veselim. auzi, tu poti sa iesi din casa???...ma gandesc sa-ti fac o invitatie, vineri,la party-ul Cancan, partea a II-a. spune, daaaa, daaaa, daaaa...de nu, venim in fata blocului tau cu "capra", "mos ajunul" si cu "plugusorul".sa ne traiesti, Coco si sa-ti dea Bunutul sanatate multa...pe masura suferintei pe care ai indurat-o in stilul tau, cu fruntea sus, increzatoare si fara sa te indoiesti nicio clipa de El.

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar ca o veste buna-buna-bunuta! Ingerul tau pazitor n-a atipit nici o clipa. Ma bucur pentru tine, Andreea. Sa ai un Craciun magnific!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo, sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  5. ai niste Ingeri..Doamne-ti multzam :)))...sa ai noroc mereu..bestie care m-ai facut sa pling/de bucurie,toanto.....cara-te,au intrebat de tine renii lu' Mos Craciun...pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiam! Uraaaaaaaaaaaaa! Astept de la tine cel mai tare banc din lume! (stiu eu ce stiu, chiar daca tu nu ma stii pe mine!) :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari!!! Sarbatori fericite si mult curaj in continuare! Sunt multi oameni care s-au gandit la tn si au sperat ca totul va trece cu bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Tulai! sint foarte bucuros!
    (miine o smotocesc o tira pe Simona, da?)
    Asa vesti sa tot curga!!
    >:D<
    Craciun luminos!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur mult pentru tine,nu ne cunoastem
    Mos-ul si-a facut treaba cum trebuie...;)
    Multa sanatate si Sarbatori Fericite.

    RăspundețiȘtergere
  10. Te pup, Andreea! Ce veste buna!!!! :* Sarbatori fericite, iubito, si... mai vreau vesti de-asteaaaaaa!!! Iupiiiiii! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Yupiiiiii!! Un Craciun fericit, indeed! Lots of love!

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu sa-ti ajute! Sa ai sarbatori fericite! Sa fii fericita!

    RăspundețiȘtergere
  13. va multumesc mult ptr gandurile bune! Craciun fericit tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamne ajuta! La multi ani! Craciun frumos si bine cuvantat! Inima sus!!!

    RăspundețiȘtergere

costurile operaţiei

costurile operaţiei

diagnostic / foaia de externare

diagnostic / foaia de externare

prima internare

prima internare